Leonie Saris

Even voorstellen

Mijn naam is Leonie Saris en ik zal vanaf dit jaar meewerken aan de club van Koko. Naast een rol die ik mag gaan spelen in seizoen 3 zal ik de choreografie verzorgen van de dansen in de serie en als contactpersoon voor jullie klaarstaan. 

 

Waarom Koko?

Jelle en ik hebben elkaar per toeval leren kennen op een auditie van een musical. Toen hij me vroeg mee te doen aan Koko keek ik er meteen naar uit. We hebben dezelfde interesses op theater en musical gebied en de rol die ik ga spelen is zó leuk dat ik niet kan wachten om te beginnen!

 

Tenslotte

We hopen natuurlijk dat alle kinderen weer gaan genieten van seizoen 3. Er zal veel gedanst, gezongen en gelachen worden, dus als de kinderen net zoveel plezier hebben als wij komt dat helemaal goed. 

 

 

Minke van Steensel

Even voorstellen

Mijn naam is Minke van Steensel en ik ben dit jaar wederom betrokken bij het project van Jelle; de club van Koko.  Ik hou mezelf bezig met de uitstraling van de website, tevens mag ik weer een rol op me nemen en daar ben ik erg blij mee.


Waarom Koko?
Ik doe dit voornamelijk voor de leuke glitterpakjes, haha. Even serieus, ik heb Jelle twee jaar geleden leren kennen en het klikte meteen. We houden erg van dezelfde humor en vinden het spelen van typetjes heel erg leuk. Dat wordt vast weer veel lachen tijdens de opnames en tijdens het oefenen voor een spetterend optreden.

Tenslotte

We gaan weer lekker zingen, dansen en swingen Ik hoop dat alle kinderen thuis en de kinderen die meespelen het net zo leuk vinden als wij. Dus doe lekker mee en geniet.