Een club om trots op te zijn! 

De club van Koko bestaat niet alleen uit clubleden, maar ook uit vele vrijwilligers. We doen het samen en daarom is het juist zo'n mooi project. 
We zijn ondertussen met meer dan 50 personen die er elk jaar weer een feest van proberen te maken. Het opnemen is natuurlijk leuk, maar daar komen veel voorbereidingen bij kijken. Denk hierbij aan een verhaal verzinnen, schrijven, muziek componeren, en nog veel meer... 

Wat is nou precies De club van Koko?
De club van Koko is een project dat is opgestart in 2016. Er wordt een film gemaakt met een groep van in totaal 20 castleden, 12 clubleden dat jaarlijks kan wijzigen en 8 vaste volwassen spelers die jaarlijks meedoen. Het is (GEEN) Sinterklaasfilm. Wat we aan het begin vaak als vraag-opmerking kregen was: Wat een geweldige film, maar dit heeft toch niks met Sinterklaas te maken? NEE! De club van Koko is een comedyfilm voor heel de familie waar toevallig een piet de hoofdrol inspeelt. Het had ook een clown of ander figuur kunnen zijn. Niet te vergeten het is leuk voor de kinderen maar ook zeker voor de volwassenen.

Schrijven van het verhaal:
De verhaallijn wordt geschreven in de maanden: januari / februari / maart. We maken ook jaarlijks gebruik van een muziekthema! Dit doen we vanaf 2019. In 2019 was het thema Mamma Mia, hiervan zijn filmpjes op ons youtubekanaal te vinden. Het thema wordt ook verwerkt in het verhaal. Wat het thema precies is wordt bekend gemaakt als de trailer online komt. 

Trailer: De trailer wordt geplaatst op de maandag na de zomervakantie van Zuid Nederland. Deze is dan te vinden op deze website of op het youtubekanaal: De club van Koko!

Ik hoop dat jullie nu een beetje een beeld hebben van wat de club van Koko precies is, en hoop jullie snel te zien op de première in november!

Jelle Dijkstra

 

 

 

Trailer Seizoen 4

Trailer Seizoen 3

Trailer Seizoen 2

Trailer Seizoen 1