Een club om trots op te zijn! 

De club van Koko bestaat niet alleen uit clubleden, maar ook uit vele vrijwilligers. We doen het samen en daarom is het juist zo'n mooi project. 
We zijn ondertussen met meer dan 50 personen die er elk jaar weer een feest van proberen te maken. Het opnemen is natuurlijk leuk, maar daar komen veel voorbereidingen bij kijken. Denk hierbij aan een verhaal verzinnen, schrijven, muziek componeren, en nog veel meer... 

We doen het allemaal samen en daar ben ik 'Jelle Dijkstra' ontzettend trots op, ik vindt het geweldig dat er elk jaar meer mensen bij komen. 
Als we in januari hebben samengezeten en het verhaal is geschreven dan kan het echt beginnen, er doen zelfs vriendinnen & collega's van mij mee in de laatste seizoenen, DAT IS TOCH GEWELDIG!  
het voelt voor mij echt als een familie. 

We hebben de afgelopen jaren al verschillende seizoenen gemaakt. Hier op deze pagina vindt je de trailers van de 3 seizoenen die we al hebben opgenomen. De trailers van het nieuwe seizoen komen altijd de eerste maandag na de zomervakantie van Zuid - Nederland online. 

Trailer Seizoen 3

Trailer Seizoen 2

Trailer Seizoen 1