Een serie?
In 2017 kwam het eerste seizoen uit genaamd: De nieuwe club van Koko & de verdwenen chip! Dit was een heel erg spannend seizoen waar veel kinderen van genoten hebben, omdat het op enkele basisscholen van Oirschot gevolgd werd door alle klassen. Hij heeft samen met een paar leden van zijn club de laatste aflevering bekeken in bijzijn van alle klassen en afgesloten met een groot feest. 


Verhaallijn 1e seizoen!
Koko de pakjespiet krijgt dit jaar voor het eerst een opdracht, maar hij kan dit natuurlijk niet alleen uitvoeren. Zijn 2 vriendinnen Fenne & Janne trommelen een hele club op, terwijl Koko in Spanje is.
Fieke heeft al enkele jaren geen cadeaus gekregen en is daar ontzettend boos over. Op het moment dat ze erachter komt dat Koko een opdracht heeft, gaat ze hem proberen te saboteren.
Zal het Koko en zijn nieuwe club lukken de opdracht te volbrengen? Je ziet het in het 1e seizoen van deze serie!

Verhaallijn 2e seizoen!
Koko komt dit jaar voor het 5e jaar mee naar Nederland en mag daarom van Sinterklaas een groot jubileumfeest vieren! Hij vraagt Kiki en 4 andere meiden of zij dat voor hem willen regelen, zodat hij zich kan focussen op de opdracht die hij dit jaar met zijn club moet volbrengen. Hij moet samen met de club op zoek gaan naar een schat. Om die schat te vinden moeten ze terug in de tijd gaan en dat levert hilarische beelden op. Een goede vriendin van Koko ( Minke ) wil het allerbeste voor Koko en wil daarom iets leuks doen voor hem op het jubileum! Maar ook dat loopt niet helemaal zoals het moet. Koko start samen met Minke, Petra en Marjon een nieuwe band: de Koko-Babes! Er komen ook verschillende bekende gezichten van het vorige seizoen terug in seizoen 2, maar er zijn ook veel nieuwe personages te zien. Gaat het Koko lukken om de opdracht te halen en op tijd aanwezig te zijn op zijn jubileum? Je ziet het in het 2e Seizoen van de club van Koko!

Verhaallijn 3e seizoen!

Koko is vorig jaar gevonden door Ilse Verstappen in zijn clubhuis, nadat hij een prik heeft gekregen met daarin vergeetgif. De bedoeling van dit gif is dat hij alles zou vergeten wat Fieke van de Looy hèm en zijn club heeft aangedaan. De hoeveelheid vergeetgif is alleen niet voldoende en hij is wel veel kwijt, maar nog niet alles. Met name de herinneringen van vroeger weet hij allemaal nog. Om deze reden zorgt de psychiater ( Minke Strijbosch ) ervoor dat er twee vriendinnen van vroeger genaamd Fieke en Anouk hem op komen zoeken op zijn eigen camping.
Nu zul je denken eigen camping? Hij is een bestaan begonnen in Spanje nadat hij de spuit heeft gehad. Hier is hij dus zijn eigen camping begonnen, maar de camping loopt niet zoals het moet, zijn laatste gasten waren er vijf weken geleden.

Als Fieke en Anouk op Koko’s camping zijn gearriveerd willen zij Koko verrassen. Via een spel komen ze er achter dat Koko vroeger een vriendin heeft gehad, maar Koko geeft aan deze vriendin nooit meer te willen zien. Daar denkt Anouk anders over en ze besluit de vroegere vriendin ( Leonie ) op te bellen. Ze zeggen haar dat Koko haar heel graag weer wil zien, ze is zo verrast dat ze meteen de dag erna wil komen. Dit brengt veel spanning met zich mee.

De burgemeester van Oirschot ( Judith Keijzers ) heeft als opdracht voor de club dat ze een bijeenkomst moeten organiseren voor Koko, omdat hij geëerd wordt als piet van het jaar 2019. Er is alleen één probleem, Koko is er niet en niemand weet waar hij uithangt. Totdat Jade op de laptop van de club een mail binnenkrijgt met een reclame van Koko’s camping. Ze stuurt de Koko babes naar Spanje, zij moeten ervoor zorgen dat Koko terugkomt. In de tussentijd moet de club de bijeenkomst gaan organiseren, het is wel belangrijk dat Koko hier niet achter komt. Als hij erachter zou komen dat er voor hem een bijeenkomst is gaat heel de bijeenkomst niet door. De club moet daarnaast op het speciaal voor Koko ontworpen kunstwerk passen, maar dat loopt heel anders.
Koko gaat uiteindelijk mee naar Nederland, dan begint voor de club de opdracht pas echt. Koko komt natuurlijk met vragen, omdat hij maar niks hoort over een opdracht. De club mag alleen echt niks vertellen. Hierbij loopt de spanning hoog op.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is zijn er binnen en buiten de club ook nog wat wrijvingen onderling tussen Jade en Sam. Die wrijving kan zo hoog oplopen dat het alles, maar dan ook alles kan veranderen.