Heb je altijd al in een film willen spelen?! En als kers op de taart je nog een aantal keer bewijzen voor een uitverkochte zaal in theater De Enck! Dan is dit je kans! 
Stuur een email via de bovenstaande knop ( Aanmelden )! 

met de volgende info: 
Naam + Achternaam: 
Geboortedatum: 
School + Klas waar je in zit: 
Adres: 
Telefoonnummer ouder(s): 
E-mailadres ouder(s): 
Motivatie waarom je mee wilt doen: 
( En stuur er ook een foto van het kind bij ) 

Jelle Dijkstra ( Regisseur ) zal aan de hand van een aanmelding een gesprek plannen met een van de ouders van het kind die mee wilt doen in de film, in het gesprek wordt alles duidelijk voor zowel de ouders als Jelle. Aan het einde van dit gesprek zal je ook te horen krijgen of het kind mee mag doen en wat hij/zij dan voor een rol gaat spelen in de film. 

Als dansen meer je ding is kun je ook bij de club van Koko komen dansen. Als je je hiervoor inschrijft mag je altijd meedoen wat je dansniveau ook is. In November sluiten we af met een geweldig première-weekend in Rabotheater de Enck in Oirschot. Meer info over het dansen kun je vinden op de pagina ( DANSLES LEONIE ) boven in de menubalk. Aanmelden kan op dezelfde manier als bovenstaand staat aangegeven voor de film, maar geef dan aan dat je wilt komen dansen! 

Prijzen en informatie hieronder! 

Contributie 2020 Prijs
Acteerles + Meespelen in de film ( Enkel een rol in de film ). € 5,00 Per Maand ( Maart/April/Mei/Juni ) IVM OPNAMES
Tijdsduur: 2 uur per opnamedag Opnamedagen zijn in het jaar 2020 om de week op Zondagmorgen van 10:00 tot 12:00 in de gemeente Oirschot.
Dansles + Live optreden op premièreweekend film. € 5,00 Per Maand ( Maart/April/Mei/Juni/September/Oktober/November)
Tijdsduur: 1 uur per dansles. Danslessen elke Donderdag vanaf Maart tot November van 17:00 tot 18:00 in de gemeente Oirschot.
Combinatie: Acteerles & Dansles+ Meespelen in de film + Optreden op premièreweekend film. € 8,00 Per Maand

LET OP: AANMELDEN KAN ALLEEN MET TOESTEMMING VAN OUDERS/VERZORGERS!