Jelle Dijkstra! 

Jelle Dijkstra
( 25 november 1999) Woont in Oirschot en heeft als hobby acteren en doet dat met heel zijn hart. 

De club van Koko
Jelle heeft in 2017 het project de club van Koko opgestart, het is een Youtube serie die hij zelf schrijft, regisseert, waar hij zelf ook in acteert en ook monteert. Er zijn veel kinderen die de serie leuk vinden en bekijken op Youtube. Ook zijn er kinderen die meespelen in de serie.  Jelle begon alleen, en zijn serie wordt met het jaar professioneler. Daarom zit er nu een organisatie omheen met verschillende mensen die hem adviseren en helpen. Enkele personen die hem helpen en je ook ziet in de serie zijn: 
Riek Berben   
Sam van de Wal
Jade van den Wittenboer
Leonie Saris  

Jelle heeft de regie van het project maar neemt graag alle ervaringen van deze personen mee in het nieuwe seizoen! 

Grootste Rol
Jelle Dijkstra is vooral bekend in Oirschot en omstreken van zijn rol Koko de pakjespiet, die hij sinds 6 jaar speelt. Hij vindt het zo ontzettend leuk om de kinderen blij te maken en zou dit het liefst zijn hele leven doen. "Ik ben de rol van Koko nog lang niet moe" aldus Jelle Dijkstra. 

Rollen
Jelle heeft ook al verschillende musicals, toneelstukken & films op zijn lijstje staan. Hiervan zullen vele personen uit Oirschot en omstreken hem kennen.

Sociaal
Buiten het acteren heeft Jelle een leuk en sociaal leven, hij gaat graag met zijn vrienden en vriendinnen het dorp in om lekker wat te eten. Hij heeft vrienden en vriendinnen van alle leeftijden omdat hij vele mensen ontmoet in het acteervak! Daarnaast zul je hem ook geregeld zien wandelen met zijn hond Sjors.