Een club om trots op te zijn! 

De club van Klaveren bestaat niet alleen uit clubleden, maar ook uit vele vrijwilligers. We doen het samen en daarom is het juist zo'n mooi project. 
We zijn ondertussen met meer dan 50 personen die er elk jaar weer een feest van proberen te maken. Het opnemen is natuurlijk leuk, maar daar komen veel voorbereidingen bij kijken. Denk hierbij aan een verhaal verzinnen, schrijven, muziek componeren, de dansen choreograferen en nog veel meer... 

Wat is nou precies De club van Klaveren?
De club van Klaveren is een bedrijf dat is opgestart in 2016 met de naam: De club van Koko. Ze begonnen met het maken van films. Vanaf toen  werd er elk jaar een film gemaakt met een groep van in totaal 20 castleden, 12 clubleden dat jaarlijks kan wijzigen en 8 vaste volwassen spelers die jaarlijks meedoen. Het is (GEEN) Sinterklaasfilm. Wat we aan het begin vaak als vraag-opmerking kregen was: Wat een geweldige film, maar dit heeft toch niks met Sinterklaas te maken? NEE! De club van Koko is een comedyfilm voor heel de familie waar toevallig een piet de hoofdrol inspeelt. Het had ook een clown of ander figuur kunnen zijn. Niet te vergeten het is leuk voor de kinderen maar ook zeker voor de volwassenen. De laatste film van de club van Koko is gemaakt in het jaar 2020. Het werd een te groot punt in de maatschappij en dit hebben we moeten accepteren, maar we bleven zeker niet stil zitten. We gaan een nieuw soort films maken. Een film met zowel comedy als spanning. 

Een nieuw soort familiefilm:
Vanaf 2021 gaan we een nieuwe weg. We gaan een nieuw soort films maken met nieuwe karakters, maar wel met de zelfde spelers. Er komen wel wat nieuwe spelers bij, en Jelle gaat een nieuw typetje neerzetten. Koko heb ik 10 jaar met veel plezier gespeeld, maar het is nu tijd voor iets nieuws wat past in deze tijd.
De nieuwe film krijgt een nieuwe titel genaamd (DE KLAVERTJES) Maar zal onder bedrijfsnaam van De club van Koko blijven vallen. 

Release datum: De eerste film genaamd de Klavertjes - Here we go, komt jaarlijks in het voorjaar uit. Voorjaar 2022 heeft de eerste première plaatsgevonden. 
Geweldige reacties hebben we gehad, lees de recensies op de volgende pagina.

Ik hoop dat jullie nu een beetje een beeld hebben van wat de club van Klaveren precies is, en hoop jullie snel te zien op een van onze shows in de theaters bij u in de buurt.

Jelle Dijkstra